Nazwa forum

Opis forum

#1 2007-06-04 14:24:33

Atryda

Nowy użytkownik

Punktów :   

Skid zmiana C wypowiadajcie sie ile wlezie :D

No panowie.. dałem pokaz tego ze można coś zrobić.. wystarczył jedem mały post i na naszej zmianie na skidzie ruszyła lawina.... a najlepsze jest to ze moja wypowiedz doszła do zmianowego TANDERAKA który tylko złapał sie za głowe Wiec zachęcam was .... piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie.. jednak prosze o obiektywizm, bo napisac ze ktoś jest H.... to każdy potrafi... gorzej jest to uzasadnić... a jak wiemy każdy medal ma dwie strony:) jeszcze trochę a Leszek będzie zapierdalał na błotniku Pozdrawiam wszystkich skidowców z C zmiany ... jednak tylko tych którzy olewają system który ich żywi.... przecz z wyzyskiem ...

#2 2007-06-09 20:35:59

damian

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Skid zmiana C wypowiadajcie sie ile wlezie :D

tak daw chlopy z tymi nieukami..........

#3 2007-06-10 09:08:38

Atryda

Nowy użytkownik

Punktów :   

jak tam chłopaki?? Nie chcecie pisać ?? TO może ja cos napisze.. wasz Atryda mistrz zamieszania, wróg nadzoru i ciemięzyielstwa.. Co siądziecie o donosicielstwie u nas na zmianie?? Ja myslicie jak to było z Ziołem i Bryną?? Podjebał ich nadzór czy moze jacys pracownicy?? Ciężko stwierdzić jaki interes miał by Leszek czy Jasiu na tym żeby wywalić z roboty Zioła?? A jakis robol za cichy donosik mógłby zebrać jakieś profity... co o tym myślicie??

A jakie zdanie macie o Janie Rózyckim?? Ja sądze ze ogłnie chłopak nie jest zły.. stara sie jak może i przynajmniej pogada jak z człowiekiem.. jego największy feler jest taki ze za duzo obiecuje a za mało w tym kierunku robi...o podwyżkę tez do niego nie ma po co isc bo podanie walnie na metrowej kupce i na tym sie skonczy.. ale mysle ze w porównaniu z innymi zmianami nie mamy co narzekać...

CZekam na opinie

Opini jak zwykle brak....

Wiecie co ogłoszam konkurs na wytypowanie najwiekszego dupowłaza na naszej lini:P
oczywiscie bedą nagrody pierwsza nagrodą jest dożywotnia delegacja na lakierni
Druga nagroda jest miesiąc pracy na błotniku , a trzecia nagrodą jest  piwo na dworcu po robocie
W jury zasiada LEszek Prałat, z Emilem i Romkiem

Wiec TYPUJCIE:P

Ostatnio edytowany przez Atryda (2007-06-12 16:52:49)

#4 2007-07-01 04:54:08

kinio

Użytkownik

3908484
Punktów :   

Jestem z zmiany B ale pozwole sobie tutaj odpowiedzieć... nie znoszę kabli... Potopił bym w kiblu.
Druga nagroda ... miesiąc pracy na błotniku... czuje się urażony xD

Stopka forum

RSS